HCJ dilatációs profilok-egyelőre változatlan árakon!

 

Még most tavalyi áron lehet hozzájutni a HCJ acél profilokhoz!

Valószínűleg nincs ember, aki meg tudná mondani, milyen mértékű áremeléseket okoz az acél profilok piacán a szomszédunkban dúló háború.

Egyes hírek szerint az acél termékek, profiláruk akár ötszörös drágulása sem lehetetlen. Ehhez járulhat még hozzá, hogy az üzemanyagok drágulása a szállítási költségek drasztikus emelkedéséhez vezet majd-ezt nem nehéz megjósolni.

A logisztika, raktárorozás szerepe még jobban felértékelődik, ehhez viszont új raktárakra, logisztikai bázisokra lesz szükség a közeljövőben.

Nincs jól használható raktár, gyártócsarnok jól megépített ipari betonpadló nélkül

DE MIT JELENT A „JÓ IPARI BETONPADLÓ”?

Elsősorban olyan ipari betonpadlót, amely a raktárak, gyártó csarnokok, logisztikai bázisok tervezett funkciójának megfelelő, legjobban illeszkedik a választott raktározási, gyártási rendszerekhez (pl. VNA rendszer, tömbös tárolás, vagy éppen automata rendszerű raktárak, gyártó-rendszerek)

Ezeknek a padlóknak van egy közös alkotóeleme, amely mindegyiknél „főszereplő”- persze csak a beton után: ez pedig az acél munkahézag profil, amely az ipari padló tartósságát, későbbi üzemeltetés költségeit döntően befolyásolja.

 

Persze egy jó minőségű acél profil-mint amilyen a HCJ által kínált Cosinus, e-slide („lánykori”nevén sinus) profil és a legújabb fejlesztésű e-straight profilok– ára némileg magasabb az átlagos minőségű acél profilhoz képest, de nem történik meg vele az, amit az alábbi kép mutat:

A HCJ profilok előnyeit honlapunkon a https://allenface.hu/hcj-acel-profilok/ résznél bemutatjuk, ami azonban FONTOS a jelenlegi helyzetben, hogy

 

március hónapban még a tavalyi áron lehet hozzájutni a készletek erejéig!!

 

Áprilisra az árak- HCJ tájékoztatás szerint- a Cosinus profilok esetében talán tarthatóak lesznek, az e-slide és e-straight profiloknál már minden bizonnyal emelkedni fognak.

Hogy májusban mi lesz? – senki nem tudja, de ahhoz nem kell nagy jóstehetség, hogy az acél termékek piacán nem várhatók drámai javulások…

Ha van olyan, folyamatban lévő beruházás, építés, amelynél ki lehet használni a HCJ acél profilok előnyeit, most duplán megéri!

Lépjen velünk kapcsolatba a https://allenface.hu/kapcsolat/#ajanlatkeres elérhetőségünkön!

A gyorsaság most komoly árelőnyt jelenthet, nem beszélve a rendelkezésre álló készletek korlátozott mennyiségéről!

KERESSEN MINKET MOST!