Korrekciós csiszolás – Költséghatékonyan elérhető kívánt műszaki minőség

Egyedülálló korrekciós csiszolásunk segítségével az ipari padló kívánt műszaki minősége olcsón és hatékonyan elérhető. Jellemzően szükséges beavatkozás szűkfolyosós (VNA) raktárrendszerek kialakításakor, továbbá abban az esetben, amikor új technológia kerül bevezetésre, legyen szó AutoStore, vagy más, automatizált/robotizált raktárrendszerről.

Korrekciós csiszolás

Miért szükséges csiszolni a szűkfolyosós magasraktárak (VNA) ipari padlóját?

A magasraktári környezetben a targoncák maximális munkasebességének és a magas emelések biztonságának biztosításához az átlagostól eltérő síkpontosságú ipari padlóra van szükség, így azt mindig szükséges csiszolni. Nem a targoncák sebességének csökkentése a megoldás, hanem az ipari padló megfeleltetése.

  • Költségmegtakarítás: Olcsóbban ugyanazt az eredményt biztosítjuk

  • Környezettudatosság: A kevesebb beton eltávolítása környezetbarátabb, amely hozzájárul a BREEAM vagy más környezetvédelmi minősítések magasabb szintjeihez

Korrekciós csiszolás munkafolyamatainak bemutatása két képen
Korrekciós csiszolás munkafolyamatainak bemutatása két képen

Korrekciós csiszolás

Miben emelkedik ki a spot grinding technológia vetélytársai közül?

Nem csak költségben a leghatékonyabb eljárás, azonban sem időveszteséggel nem kell számolnunk, sem a műszaki minőségben nem kell kompromisszumot kössünk, ha a pontcsiszolást választjuk!

 

Előnye az általunk használt egyedülálló spot grinding technológiának, hogy csak annyit veszünk le az ipari padlóból, amennyi szükséges a „mérünk-csiszolunk-mérünk-csiszolunk” módszerrel, ezáltal:

  • Gyors
  • Olcsó
  • Műszakilag hatékony
  • Környezetbarát

Nézze meg kapcsolódó webináriumainkat