Ismerje meg szolgáltatásainkat

Az alábbi 7 lépésben mutatjuk be szolgáltatásainkat.

Tervezésben való részvétel
A tervezés során a gyakorlatias, minőségi szaktanácsadással nem csak rengeteg pénzt, hanem időt is megtakaríthat projektje során.
Megfelelő dilatációs profil kiválasztása
Csúcsminőségű, valós szükségeket hatásosan kielégítő profilok.
Ágyazat síkpontossági kontroll
Az ágyazati kontroll elengedhetetlen, hogy később a lehető legjobb alapokra helyezze a projektjét.
Nedves beton síkpontossági kontroll
Ha a betonpadló síkpontosságáról már nedves állapotában is gondoskodunk, minimalizálhatóak a tökéletlenségekkel járó költségek.
Elkészült ipari padló felmérése
A felmérés során megbizonyosodunk arról, hogy az előírt szabványnak megfelel-e az ipari padló, és be tudja-e tölteni a funkcionalitását.
Szükséges korrekciós csiszolások
Olcsóbban, hatékonyan elérhető kívánt műszaki minőségű kivitelezés.
Műszerek & Továbbképzések
Ipari padlók síkpontosságának mérésére alkalmas műszerek, valamint az ehhez szükséges, illetve egyéb szakmai továbbképzések.

Certificate

Az Allen Face Europe az ipari padlók teljeskörű kivitelezési folyamatainak minőségét oklevéllel minősíti, melyet minden ügyfél részére kiállít és fizikai formátumban is elküld.

Azon ügyfeleinknek, akik egy éven belül második alkalommal is elérték a 6 csillagos, Master Grade fokozatot, a következő évben ingyenesen szolgáltatjuk az ipari padló minősítését, valamennyi munkájuknál!

Ipari padló hitelesítés oklevél

Az ipari padló is feleljen meg a BREEAM minősítésnek!

Többek közt hogyan járulunk hozzá a BREEAM minősítés legmagasabb kritériumaihoz?

  • Ugyanazon funkciót vékonyabb ipari betonpadlóval is elérjük, mely csökkenti az anyagfelhasználást, a szállítást, és a CO2 kibocsátást.
  • HCJ profiljainkkal a polclábak elhelyezését nem korlátozza semmi, ami a helykihasználás maximalizálásához vezet.
  • A korrekciós csiszolás egyedülállóan környezetbarát módon történik – Ahelyett, hogy legyalulnánk az egész padlót, spot grinding technológiánkkal csak azon pontokat csiszoljuk, amelyeket szükséges – Lényegesen kevesebb energiát felhasználva és csak annyi betont csiszolva, amennyi tényleg szükséges.