Bármely szabvány szerinti valós, szakszerű, független fél általi ipari padló minősítés

Ne bízza a kivitelezőre a saját munkája hitelesítését! Nem csak a kivitelező fél, de sokszor bármely felmérést végző cég hibásan, nem megfelelően minősíti az ipari padlókat. Ez a padló hamis megfelelőségéhez vezethet, mely a padló élettartama során számos problémát okozhat.

Certificate

Az Allen Face Europe az ipari padlók teljeskörű kivitelezési folyamatainak minőségét oklevéllel minősíti, melyet minden ügyfél részére kiállít és fizikai formátumban is elküld.

Azon ügyfeleinknek, akik egy éven belül második alkalommal is elérték a 6 csillagos, Master Grade fokozatot, a következő évben ingyenesen szolgáltatjuk az ipari padló minősítését, valamennyi munkájuknál!

Ipari padló hitelesítés oklevél
Ipari padló síkpontossági mérés D-meter lépegető profilozó eszközzel szűkfolyosós raktárrendszerben

Ipari padló hitelesítés

A független fél általi hitelesítés előnyei

Az Allen Face ipari padló hitelesítés szolgáltatásának segítségével független féltől kaphat valós adatokra támaszkodó, szakszerű hitelesítő dokumentumot ipari padlójáról.

Független ipari padló hitelesítőként számos szabványnak, előírásnak tudjuk megfeleltetni ipari padlóját, kiemelten előtérbe helyezve az igényességet, a mérési elvek helyes követését, valamint a valós adatok átlátható, egyértelmű közlését.

Ipari padló hitelesítés

Minden szabványnak való megfeleltetés

Valamennyi szabvány terén kiemelt minőségű szakértelmünkkel biztosítjuk, hogy valamennyi előírást megfelelően ellenőrizzünk:

  • DIN18202
  • ASTM E1155

  • TR34 FM
  • FEM 9.832
  • AutoStore
  • És továbbiak…
Ipari padló mérése és hitelesítése 3D lézerszkenner technológia segítségével

Nézze meg kapcsolódó webináriumainkat