Vállaljuk az ipari betonpadló építés teljeskörű lebonyolítását az ágyazati felső síktól az átadásig. Kipróbált kivitelezőkkel dolgozunk csak együtt, akik az Allen Face Europe Kft. kontrollja alatt végzik munkájukat, akikért felelősséget vállalunk.

  • Az egész ipari betonpadló építés egy kézben van; az elkészült ágyazatra építendő betonpadló, síkpontossági minősítések, csiszolások elvégzése (a padló építés technológiáját úgy optimalizáljuk a kivitelezővel együttműködve, hogy minimális mértékű csiszolásokra legyen szükség: ez igaz a szűkfolyosós (VNA) és Automata Rendszerű raktárakra is – Ezzel jelentős költségmegtakarítás érhető el!).

Miért érdemes a teljes körű kivitelezés lebonyolítását ránk bízni?

Infografika az ipari padló kivitelezési folyamatairól
  • Kevesebb munkával jár a padló kivitelezésének megszervezése
  • Garantáltan használatra kész padló kerül átadásra
  • Kiemelkedő minőségű, igényesen kivitelezett ipari padlókat készíthet velünk
  • Magyarországon egyedülálló szaktudással, szakmai tapasztalattal rendelkezünk, és olyan partnereket válogatunk magunk mellé, akik garanciát jelentenek a magas minőségre és a határidők betartására

  • Nemzetközi tapasztalatunk birtokában hitelesítjük az elkészült padló minőségét

  • A hitelesítési folyamat jól átlátható, igazoltan szakszerű
  • Helyszíni folyamatos menedzsmenttel biztosítjuk az elvárt igények teljesítését

  • Strip pouring (sávos padlóöntés) technológiával szinte korrekciós csiszolás nélkül is kiemelkedő síkpontosságú padlót lehet elérni

Teljeskörű Ipari Padló Kivitelezés

Tervezésben való részvétel

A padló tervezett funkciójához igazodó paraméterek meghatározásával minimalizálhatóak a padlóra fordított költségek. Cégünk képes szakszerű segítséget nyújtani, munkánk során az Ön igényeinek megfelelően optimalizáljuk a padló karakterisztikáit.

Teljeskörű Ipari Padló Kivitelezés

Ágyazat síkpontossági ellenőrzése

Egy kiváló minőségű ipari padlóhoz elengedhetetlen a megfelelő ágyazat, mely kulcsfontosságú a dinamikus és statikus terhelések átvételében. Továbbá az ágyazat megfelelő síkpontosságával biztosítható, hogy a tervezett betonvastagság mindenhol egyenletesen teljesüljön, így csökkentve a felesleges költségeket.

HCJ E-Slide dilatációs acél profil
Metszeti kép telepített dilatációs profilokról az ipari padlóban, és annak dinamikus illetve statikus terhelése

Teljeskörű Ipari Padló Kivitelezés

Dilatációs profil tanácsadás,  beszerzés, telepítés

Mint a HCJ dilatációs profilok magyarországi kizárólagos képviselete, kiválasztjuk Önnek a legmegfelelőbb profilt. Mivel a beépítés is felügyeletünk alatt történik, biztosíthatjuk a maximális elégedettséget.

Teljeskörű Ipari Padló Kivitelezés

Padló betonozás egy kézben, teljes kontroll alatt

Állandó on-site jelenlétünk segítségével az esetleges korrekciók azonnal elvégezhetők. Nem a folyamatok végén merül fel a probléma, ugyanis az azonnal elhárításra kerül. 

HCJ E-Slide dilatációs acél profil
Korrekciós csiszolás munkafolyamatainak bemutatása két képen

Teljeskörű Ipari Padló Kivitelezés

Korrekciós csiszolás VNA, AutoStore, és további automata rendszerekben

A követelmények teljesítéséhez szükséges kiemelkedően gazdaságos, szakszerű korrekciós csiszolás elvégzése az ezt megkövetelő területeken. Gyors, olcsó, valamint hatékony csiszolási munkáink garantáltan teljesítik az előírt követelményeket.

Teljeskörű Ipari Padló Kivitelezés

Szabványnak és funkciónak való megfeleltetés

Szabadforgalmú, kötöttforgalmú területek síkpontosságának szakszerű hitelesítése, a funkcióknak való megfeleltetése a német, angol, amerikai, valamint valamennyi modern ipari szabványnak megfelelően. Mindezt hiteles, zárt rendszerű méréssel és kiértékeléssel támasztjuk alá. 

HCJ E-Slide dilatációs acél profil
Ipari padló mérése és hitelesített oklevél illusztrálása

Teljeskörű Ipari Padló Kivitelezés

Ipari padló hitelesített átadása

A tervezett funkcióknak garantáltan megfelelő, kiváló minőségű ipari padlók kerülnek átadásra, melyek hosszú, átlagon felüli élettartammal rendelkeznek a kiemelkedő minőségű kivitelezésüknek köszönhetően. Mindezt az Allen Face Europe padlót minősítő oklevele tanusítja.

A teljes körű ipari betonpadló építés lebonyolítása magába foglalja a tervezési támogatást, az ágyazat megfeleltetését, a teljes ipari padló kivitelezést, felmérést, valamint az esetleges korrekció folyamatait. Legyen bármilyen szigorú előírás, mi garantáljuk az előírt követelmények teljesülését.