Miért fontos a nedves beton síkpontosságát monitorozni?

Egyszerű tény, hogy minél síkpontosabb egy ipari padló, annál költséghatékonyabban lehet előkészíteni különböző felhasználásra. Habár szabad szemmel nem látható, azonban a valóságban igen távol állnak az elkészített ipari padlók a valós matematikai síktól.

Nedves beton síkpontossági kontroll valós időben

Nedves beton síkpontossági kontroll

Az ipari padló síkpontossága

Legyen szó bármilyen jellegű logisztikai létesítményről, az ipari padló síkpontossága minden esetben elengedhetetlen paraméter az akadálymentes felhasználáshoz. A betonpadló utólagos korrekciós csiszolása igen költséges, komplex folyamat, mely elengedhetetlensége révén minden esetben tovább növeli a beruházás összegét. Mivel a szükséges csiszolás mértéke közvetlenül függ az elkészült ipari betonpadló minőségétől, az utólagos korrekciós csiszolás költségével sosem tudunk előre számolni!

Nedves beton síkpontossági kontroll

Síkpontossági kontroll valós időben

Erre a problémára kínál megoldást az Allen Face Europe nedves beton síkpontossági kontrollja, mely szolgáltatás során nem csak folyamatos ellenőrzéssel rögzítjük az ipari padló síkpontossági jellemzőit, hanem aktívan segítünk a felmerülő problémás területek korrigálásában, a padló általános síkpontossági minőségének növelésében.

 

A Flatness Check síkpontossági kontrollal korrekciós csiszolás nélkül kiszűrheti a kritikus területeket, elkerülve a túlzott mértékű drága, és időigényes korrekciós csiszolást. A valós idejű síkpontossági ellenőrzés segítségével megfelelő együttműködés esetén a korrekciós csiszolás mértékének csökkentésével akár milliókat spórolhat!

Nedves beton síkpontossági kontroll valós időben