Elengedhetetlen a megfelelő kontroll annak érdekében, hogy a padló a tervek szerinti elvárásoknak megfeleljen.

A manapaság szervezett projektek során számos kivitelező, valamint minőségellenőr cég vesz részt párhuzamosan. Ezek a szervezetek eltérő igényességgel, változó minőségben dolgoznak, ami ahhoz vezet, hogy a kapott végeredmény is ezekhez mérten kiszámíthatatlan lesz.

 

Miért jó, hogy egy kézben van az ipari padló teljes minőségellenőrzése? Mert segít csökkenteni a költségeket, javítani a működési hatékonyságot, és a végeredmény garantáltan egy kiemelkedő minőségű, az elvárásokat teljes mértékben kielégítő betonpadló.

Allen Face Europe átfogó, egységesített minőségellenőrzés szolgáltatásai

Minőségellenőrzés

Egységesített minőségellenőrzés előnyei

Az egységesített minőségellenőrzés előnye, hogy a projekt során a folyamatot végigkövetve naprakész információkkal javítható a padló kivitelezésének minősége, valamint a beruházó, kivitelező fél számára is folyamatos visszajelzés szolgáltatható, tökéletesítve az ipari betonpadló kivitelezésének folyamatát.

Certificate

Az Allen Face Europe az ipari padlók teljeskörű kivitelezési folyamatainak minőségét oklevéllel minősíti, melyet minden ügyfél részére kiállít és fizikai formátumban is elküld.

Azon ügyfeleinknek, akik egy éven belül második alkalommal is elérték a 6 csillagos, Master Grade fokozatot, a következő évben ingyenesen szolgáltatjuk az ipari padló minősítését, valamennyi munkájuknál!

Ipari padló hitelesítés oklevél

Az ipari padló is feleljen meg a BREEAM minősítésnek!

Többek közt hogyan járulunk hozzá a BREEAM minősítés legmagasabb kritériumaihoz?

  • Ugyanazon funkciót vékonyabb ipari betonpadlóval is elérjük, mely csökkenti az anyagfelhasználást, a szállítást, és a CO2 kibocsátást.
  • HCJ profiljainkkal a polclábak elhelyezését nem korlátozza semmi, ami a helykihasználás maximalizálásához vezet.
  • A korrekciós csiszolás egyedülállóan környezetbarát módon történik – Ahelyett, hogy legyalulnánk az egész padlót, spot grinding technológiánkkal csak azon pontokat csiszoljuk, amelyeket szükséges – Lényegesen kevesebb energiát felhasználva és csak annyi betont csiszolva, amennyi tényleg szükséges.