Cégünk munkatársai továbbképzésen jártak Belgiumban, a Hengelhoef Concrete Joints (HCJ) ipari padló dilatációs profilt gyártó vállalat otthonában!

Munkatársaink a Hengelhoef Concrete Joints (ismertebb nevén HCJ) dilatációs acél profilokat gyártó partnerünk továbbképzése során olyan új, hasznos szaktudásra tettek szert, ami a jövőben segíteni tudja szakmai felkészültségünket, valamint fokozza az ügyfeleinkkel való interakciók színvonalát.

A HCJ ipari padló dilatációs profilok előnyei

A HCJ csapata évek óta az egyik legjobb teljesítményű dilatációs profilokat gyártja és forgalmazza a világ számos országában. A HCJ acél profilok lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy növeljék raktáruk, logisztikai csarnokuk maximális kapacitását, továbbá lehetővé teszik a gyorsabb targoncaforgalmat. Emellett a kivitelezés során a HCJ profilok kiemelkedő teljesítményének köszönhetően csökkenthető a szükséges betonvastagság, így jelentős pénzt és CO2-kibocsátást megspórolva ügyfeleinknek.

A HCJ profilok emellett számos olyan kedvező tulajdonsággal rendelkeznek, melyek mind rövid-, mind pedig hosszútávon számottevő üzleti előnyhöz képesek juttatni ügyfeleinket, ezért ajánlja az Allen Face független ipari padló szakértő csapata a HCJ termékek széleskörű alkalmazását.

A továbbképzés keretein belül a HCJ kollégái, mérnökei részletes előadásokat tartottak az ügyfélkapcsolatok ápolásáról, a dilatációs profilok viselkedéseiről, tulajdonságairól, továbbá alapos bemutatót tartottak a profilok helyes telepítésének alapelveiről. A továbbképzés alatt munkatársainknak lehetősége volt meglátogatni egy logisztikai üzemet, melynek padlója immáron 8 éve tökéletesen, repedésmentesen funkciónál a beépített Cosinus Slide® profilnak köszönhetően.

Új trendek a dilatációs profilok világában 2024-re

A rendezvényen olyan újdonságok is bemutatásra kerültek, mint például a világhírű World of Concrete szakmai kiállításon a 2024 Experts’ Choice Innovatív Termékdíjat elnyerő HCJ Post-Tension Floor Joint. A HCJ vadonatúj posztfeszültségű dilatációs profilja segítségével akár 70 mm-es mozgások is lekezelhetőek, minimalizálhatók a padlón keletkező repedések, valamint védelmet nyújt a zsugorodás, és a talaj általános mozgása ellen.

Posztfeszultsegu-dilatacios-profil

További újdonság volt a dilatációs profil összekötő bemutatása: a HCJ új összekötő szerkezetével hegesztés nélkül telepíthetőek a HCJ család egyenes dilatációs profiljai, mint az E-Straight, vagy a kültéri Omega 3mm profil. A HCJ hegesztésmentes dilatációs profil alkalmazásának segítségével jelentős idő és erőforrás spórolható meg, így ezen technológia alkalmazása mindenképp jelentős szerepet tölthet be a jövőben mind hazai, mind pedig nemzetközi szinten.

hegesztesmentes-dilatacios-profil-osszekoto

A rendezvény során külön megtiszteltetésként ért minket, hogy a Hengelhoef Concrete Joints csapata elismerő díjban részesített minket. Cégünk tavalyi kiemelkedő teljesítménye révén elnyerte a HCJ partnerek között a legnagyobb értékesítésbeni növekedés díját, mely jól indikálja a kiváló minőségű HCJ termékek növekvő népszerűségét. Köszönjük szépen az elismerést a Hengelhoef Concrete Joints csapatától, reméljük, hogy a továbbiakban is sikerekben gazdag lesz együttműködésünk!

legnagyobb-ertekesitesbeni-novekedes-dij-HCJ